Meghan Markle, kraljevska nevjesta i supruga princa Harryija, rukom napisala poruku na vijencu za Philipa

Meghan Markle ostavila je rukom ispisanu poruku na vijencu za princa Philipa, vojvodu od Edinburgha, u kapeli Svetog Jurja na dan njegova sprovoda, piše u subotu Daily Mail.

Meghan, vojvotkinji od Sussexa – koja je oko šest mjeseci trudna s drugim djetetom princa Harryja – liječnik je savjetovao da ne odlazi na desetsatni let za Britaniju, da bi prisustvovala sprovodu.

Umjesto toga, ona ceremoniju gleda na televiziji iz vile u Kaliforniji koja košta oko 11 milijuna funti, dok princ Harry, vojvoda od Sussexa, prisustvuje sahrani svog djeda.

Osobno odabrali cvijeće za vijenac

Meghan i Harry osobno su odabrali cvijeće za vijenac – Acanthus mollis (meki primog), nacionalni cvijet Grčke, koji će predstavljati Filipovu baštinu, i Eryngium (plavi kotrljan) kao simbol Kraljevskih marinaca.

Vijenac također sadrži kampanulu za zahvalnost i vječnu ljubav, ružmarin u znak sjećanja, lavandu za pobožnost i ruže u čast lipnja kao Philipovog mjeseca rođenja.

Uz vijenac je i rukom napisana poruka Meghan, koja je inače poznata po vještini kaligrafije.

Kraljica je danas obrisala oči dok je pratila lijes princa Philipa na posljednjem putovanju od dvorca Windsor do kapelice sv. Jurja.

Kraljevska obitelj pridružila joj se žaleći za njezinim suprugom na sprovodu, a prinčevi William i Harry šetali su iza Defender Land Rovera koji je nosio tijelo njihova djeda – ali, prinčevi su bili udaljeni nekoliko metara.

 

Komentiraj