Meg Ryan bila je miljenica publike, a danas daleko od javnosti slavi 60. rođendan

Američka glumica Meg Ryan, najpoznatija po svojim ulogama u velikom broju popularnih romantičnih komedija pa je stoga i prozvana “kraljicom romantičnih komedija”, rođena je 19. studenog 1961. godine.

Imala je blistavu karijeru, lice anđela i talent koji je osvajao srca publike. Bila je miljenica svih. Karijeru je izgradila na filmovima kao što su “Francuski poljubac”, “Kate i Leopold”, “Romansa u Seattleu”, “Imaš poruku”… Bila je tih godina miljenica publike, plijenila je karizmom, imala zanosan osmijeh, spontanost i izgled na kojoj su joj zavidjeli. Hollywood je bio njen tih godina…

Danas su ta blistava karijera i prepoznatljiv osmijeh zasjenjeni izgledom. Naime, Meg se u nekom trenutku počela podvrgavati nizu estetskih korekcija, i izgleda – nije umjela se zaustaviti. Redatelji i scenaristi su je obožavali, ali ponude su prestale dolaziti. Razlog nije bila loša gluma, već neprepoznatljivo lice koje više nitko nije želio angažirati. Meg Ryan je često bila i meta tabloida, upravo zbog svog izgleda. Kad je shvatila da više neće dobijati uloge, povukla se iz javnosti i posvetila isključivo obitelji.

Komentiraj