Pre-Meeting: Hrvati zajedno u biznisu i predstavljanje konferencije Meeting G2.2 u srijedu 29. lipnja

Promo

Pre-Meeting ‘Hrvati zajedno u biznisu’ i registracija sudionika konferencije MEETING G2.2. održat će se u srijedu 29. lipnja u Kongresnom centru FORUM Zagreb (centar Green Gold).

MEETING G2 je konferencija usmjerena na poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske, nakon prošlogodišnjeg okupljanja u listopadu očukuje vas MEETING G2.2. koji traje od 10. do 12. listopada najvećim dijelom u Kongresnom centru FORUM Zagreb.

U srijedu 29. lipnja dosta Hrvata iz dijaspore dolazi na Hrvatski svjetski kongres i na
Hrvatski iseljenički kongres te je to idealan datum za predstavljanje ovog projekta.

Program Pre-Meetinga ‘Hrvati zajedno u biznisu’:

10.00h Registracija

10.15h Predstavljanje projekta G2 – Meeting G2 & Business G2

11.00h Panel diskusija: Jačanje poslovnog povezivanja domovinske i iseljene Hrvatske

12.00h Druženje uz osvježenje

Nastavak poslovne konferencije MEETING G2.1 iz listopada 2015. godine, koju su svojim prisustvom poduprli predsjednica Republike Hrvatske, gđa. Kolinda Grabar-Kitarović i tadašnji premijer Zoran Milanović, ugostila je 50 istaknutih hrvatskih poslovnih ljudi iz 18 zemalja svijeta od koji su neki iznijeli mišljenje o budućim smjernicama razvoja Republike Hrvatske.

Hrvatski političari i institucije izrazili su zanimanje za ovaj projekt, koji bi konačno trebao dobiti svoje ostvarenje i priznanje u samom političkom, gospodarskom i zakonskom sustavu Republike Hrvatske.

Skupina Hrvata iz dijaspore i domovine želi širiti ‘poslovnu mrežu’, pokrenuti nove projekte te nastaviti ulagati i razvijati hrvatske potencijale…

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]