Josip i Mara Hrgetić

MEETING G2.1: Vrijeme je za ulaganja u Hrvatskoj!

Voditelji projekta G2, supružnici Josip i Mara Hrgetić najavili su održavanje poslovnog kongresa MEETING G2.1 u centru ‘FORUM’ u Zagrebu.

Poslovni kongres trebao bi se održati od 26. do 30. listopada ove godine.

Direktor projekta, gospodin Josip Hrgetić pojasnio nam je ideju konferencije.

 

  • „Tražimo načine kako da Hrvatima koji su kao i mi rođeni vani, pokažemo kako da prepoznaju mogućnosti investiranja u Hrvatsku. Hrvatska je savršena po infrastrukturi, no postoje problemi u birokraciji koji se lako mogu riješiti“, rekao je

 

Josip Hrgetić (52) porijeklom je Hrvat, rodio se u Venezueli u glavnom gradu Caracasu. Prije pet godina odlučio se sa suprugom, porijeklom Latvijkom, Marom Vitols Hrgetić i djecom vratiti u Hrvatsku. Supružnici imaju dugogodišnje iskustvo poslovanja u kongresnom turizmu.

Ističu važnost poslovne povezanosti i rade na širenju mreže koja trenutno uključuje pedeset ljudi iz Argentine, Australije, Bolivije, Čilea, Ekvadora, Finske, Kanade, Mađarske, Njemačke, Paragvaja, Perua, Poljske, SAD-a, Švicarske.

Namjeravaju svoju poslovnu mrežu proširiti na sto poslovnih ljudi, hrvatskih povratnika i zainteresiranih u Hrvatskoj.

 

  • Na konferenciji će se istraživati mogućnosti novih tržišta i hrvatskih institucija u sklopu Europske unije kao i ulaganja u Hrvatskoj

 

Konferenciju organiziraju uz pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i podršku domaćih tvrtki, agencija i institucija.

U budućnosti namjeravaju nastaviti s G2 konferencijama.

Komentiraj