Luka Stanzl/PIXSELL

Medveščak neće sudjelovati u međurundi EBEL lige

Klub hokeja na ledu Medveščak neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje EBEL lige, objavio je Medveščak na svojim stranicama.

“KHL Medveščak Zagreb neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi Erste Bank Eishockey Lige 2018./2019. nakon zajedničke odluke kluba i lige. Ova odluka uslijedila je nakon sjednice Glavne skupštine Lige u Salzburgu.

Nekoliko čimbenika dovelo je do ove odluke; dostupnost Doma Sportova, koji ne bi bio dostupan za drugu polovicu kvalifikacijskog kruga, što je još više otežalo planiranje odigravanja domaćih utakmica. Situacija sa igračima je također bila faktor koji je bio važan pri donošenju odluke.

Zajedničkom odlukom Kluba i Lige, odlučeno je da je u redu za sve uključene ako KHL Medveščak Zagreb ne sudjeluje u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje.

KHL Medveščak Zagreb zahvaljuje svojim navijačima na podršci koju su ove sezone pružili u Erste Bank Eishockey Ligi te za podršku momčadi kroz teško razdoblje proteklih nekoliko mjeseci.

Navijači su pokazali svoju ljubav prema hokeju i momčadi na nevjerojatan način i Klub im na tome neizmjerno zahvaljuje.

KHL Medveščak Zagreb svoju će posljednju domaću utakmicu u EBEL sezoni 2018./2019. odigrati u nedjelju, 3.veljače u Domu sportova protiv Orla iz Znojma.

Klub će putem svojih web stranica izvještavati javnost i navijače o svim novostima”, izvijestili su.

Komentiraj