Medved poručio Kovaču da se uozbilji

Plenkovićev kandidat za zamjenika predsjednika stranke Tomo Medved za RTL je komentirao poziv Mire Kovača Andreju Plenkoviću da povuče kandidaturu jer “HDZ ne može imati vodstvo slično SDP-u”.

“Predsjednik Vlade, predsjednik stranke dobio je potvoru više od 40.000 članova stranke za nastavak mandata i gotovo je neshvatljivo da Kovač daje ovako neodgovorne. Pozivamo ga da se uozbilji, kao i sve druge kandidate za dužnosti u stranci”, poručio je Medved Kovaču, prozvavši ga za neodgovorno ponašanje.

Medved je Kovača i ostale kandidate pozvao da se za vrijeme kampanje ponaša odgovorno.

“Neka predstave svoj program i više se usmjere prema ozbiljim temama, kao što se ozbiljnim temama bave Andrej Plenković i Vlada. Neka barem predstave svoj program”, kazao je Medved.

Komentirao je i optužbe da Plenković vodi politiku sličnu SDP-u, naglasivši da “premijer Plenković vodi HDZ onako kako ga je pozicionirao prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman”.

“Ne znam čemu takve izjave. Karneval je završio, neka se uozbilje i počnu komunicirati svoje programe. Ovakvo komuniciranje i ovakvi nasrtaji ne vode nikamo”, zaključio je Medved.

Komentiraj