MEDVED: “Ne bojim se prosvjeda, ova Vlada je za branitelje napravila više od svih dosad”

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u četvrtak se, uoči sjednice Vlade, osvrnuo na Vladino pokroviteljstvo godišnjih sportskih igara HVIDR-e na kojima će HVIDR-a razgovarati i o Miloradu Pupovca zbog čijih izjava su nekoliko puta oštro reagirali.

Medved je na početku rekao da je Vlada tradicionalno pokrovitelj HVIDRA-inih igara. “Svake godine održavaju se u drugom mjestu, ove godine u Makarskoj. Ministarstvo hrvatskih branitelja redovito svake godine podržava tu aktivnost”, rekao je Medved i dodao kako se igre financiraju s oko milijun kuna.

“Vidjet ćemo što je moguće. Ja ću sutra nazočiti na otvorenju igara, imat ćemo i radni sastanak, razgovarat ćemo o svemu”, rekao je ministar i dodao kako se ne boji prosvjeda u Vukovaru.

“Ja radim svoj posao. Ova Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih vlada do sada i intenzivno nastavljamo raditi na svim našim projektima i programima. Dijalog nema alternativu. Razgovor svakodnevni o svim važnim pitanjima je nužan. Ja to činim svakodnevno i tako ću činiti i ubuduće”, poručio je ministar branitelja novinarima.

Komentiraj