VIDEO: Počinje Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

facebook.com

Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima –  najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO se održava od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb.

Prvi dan sajma do 16 sati isključivo je B2B karaktera. To je sjajna prilika za poslovno umrežavanje i sastanke s potencijalnim partnerima. Osim biznis dijela, tog dana očekuju vas zanimljive panelice, predavanja i workshopovi vezani uz trendove u turizmu i putovanja.

Po prvi puta se predstavljaju Sejšeli, Zanzibar i Obala Bjelokosti, a u Grad Zagreb ponovo dolaze izlagači iz Indonezije, Indije, Kanade, Italije, Mađarske, Češke, Tunisa, Turske, Ujedinjenog Kraljevstva, Austrije, Belgije, Švicarske, Njemačke, Makedonije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Velika nam je želja da na sajmu predstavimo još više hrvatskih destinacija, jer sam čvrsto uvjerena da u našoj zemlji ima još puno neistraženih ljepota“, izjavila je na nedavnom službenom predstavljanju Damjana Domanovac, direktorica sajma PLACE2GO.

“Sajam je iznimna prilika za stvaranje kontakata i praćenja globalnih trendova u području turizma i nadam se da ćemo i ove godine stvoriti podlogu za usvajanjem mnogobrojnih primjera dobre prakse i ostvarenja uspješne i plodonosne suradnje s mnogim poslovnim partnerima“, kazala je Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba, rekla je Martina Bienenfeld, direktorica TZ grada Zagreba.

“Pozvala bih sve da posjete izložbeni prostor TZ grada Zagreba na kojem predstavljamo projekt ‘Kultura turizma’ pokrenut još 2010. u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport“, istaknula je Martina Bienenfeld.

Tradicionalno prvi dan sajma – petak, 16. ožujka, namijenjen je poslovnim susretima. Sastanci se unaprijed dogovaraju putem mobilne aplikacije PLACE2GO za Android i iOS sustave koja znatno ubrzava poslovnu komunikaciju. Toga dana posjetitelje očekuju zanimljivi paneli, predavanja i prezentacije te atraktivan workshop o inovativnim tehnološkim rješenjima na kojem će sudjelovati predstavnici IT industrije.

I ove godine gostuju najpoznatiji hrvatski blogeri i putopisci, pa će tako posjetitelji uživati u pričama novinara Gorana Milića, iskustvima pjevačice Mirele Priselac Remi, afričkim avanturama Saše Pjanića, Damira Filipovića i Ivana Rake…

Radno vrijeme sajma

Petak 16.03.

10 – 16 sati – B2B ulaz samo s akreditacijama i pozivnicama
16 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Subota i nedjelja 17. i 18.03.

10 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Pokrovitelji sajma su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i Ministarstvo turizma, a ni ovaj put nije izostala podrška Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

www.place2go.hr

Komentiraj