Međimurska policija u izgorenom autu pronašla mrtvo tijelo

U izgorenom automobilu na makadamskom putu kod prometnice na području Svetog Martina na Muri, međimurska policija je u srijedu pronašla mrtvo tijelo nepoznate osobe.

Iz Policijske uprave međimurske izvijestili su da je oko 11,30 sati zaprimljena dojavu o požaru automobila na makadamskom putu, nedaleko prometnice koja povezuje Gornji Koncovščak i Zaveščak.

“Danas, 11. studenoga 2020. godine u 11 sati i 29 minuta Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu kako je na makadamskom putu, nedaleko prometnice koja povezuje Gornji Koncovščak i Zaveščak došlo do požara osobnog automobila”, priopćila je policija.

“U unutrašnjosti automobila pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate osobe. Na mjestu događaja u tijeku je očevid kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja” izjavio je glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

Kako se neslužbeno doznaje mrtvo tijelo je pronađeno na stražnjem sjedištu vozila Toyota Yaris, vlasnika rođenog 1943. godine s područja Međimurske županije.

Komentiraj