FaH

MEĐIMURSKA POLICIJA: Kod Štrigove pronađeno mrtvo tijelo nestalog 15-godišnjaka

Međimurska policija priopćila je u utorak kako je prijepodne kod Štrigove pronašla mrtvo tijelo mlađe muške osobe, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o nestalom 15-godišnjaku za kojim se traga od subote.

U policiji navode kako su, tijekom potrage za nestalim Davorinom Štefuljem, oko 10,25 sati u predjelu zvanom “Šuma zelena” nedaleko naselja Stanetinec pronašli tijelo mlađe muške osobe.

U tijeku je očevid kojim se utvrđuje identitet umrloga i uzrok smrti, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o nestalom 15-godišnjaku za kojim policija traga od subote.

Međimurska policija ranije je izvijestila kako je, nakon što je u ponedjeljak oko 18 sati zbog slabe vidljivosti prekinula potragu, s pripadnicima čakovečkog HGSS-a rano ujutro nastavila tragati za mladićem.

Policijski glasnogovornik Radovan Gačal rekao je kako se potraga proširila, pa se osim zadnje lokacije mobitela kod Nedelišća pretraživalo i mjesto prebivališta nestalog mladića. U akciju traženja uključili su se i pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz tog dijela Međimurske županije te brojni volonteri.

Dojavu o nestanku 15-godišnjeg Davorina Štefulja međumurska policija je dobila u subotu, 26. studenoga, nakon što se mladić oko 14 sati udaljio od kuće u nepoznatom smjeru.

Komentiraj