Medelior kozmetika na tržištu je poznata od 2015. godine kada je u suradnji sa zagrebačkim PMF-om predstavljena krema Medelior Active: proizvod koji vrlo učinkovito i prirodno ublažava simptome crvenila, svrbeža i perutanja kože.

Prema svjedočanstvima korisnika, Medelior Active pokazao se iznimno djelotvornim i kod tretiranja psorijaze, dermatitisa i drugih kožnih problema. Stoga se otvaranje Medelior centra nametnulo kao sljedeći logičan korak u pružanju tretmana za problematičnu, ali i zdravu kožu.

Medelior centar za njegu kože jedini je ovakav centar u regiji budući da je, osim vlastite kozmetike kojom uspješno njeguje različita stanja kože, ostvario ekskluzivnu suradnju s izraelskim brandom Mineral Beauty System. Ovom važnom suradnjom brand Medelior svojim je korisnicima omogućio da u Hrvatskoj po prvi put osjete blagodati soli i blata Mrtvog mora o čijim se ljekovitim utjecajima na kožu priča u svjetskim razmjerima. Do sada je za ovakve tretmane bilo potrebno posjetiti neku od klinika u Izraelu ili Americi, a od sad se ovi čuveni tretmani provode i u centru Grada Zagreba.

Uz spomenutu suradnju, Medelior se ponosi i vlastitim inovacijama. Osim kreme Medelior Active, koja je svojim izvrsnim učinkom stekla veliki niz zadovoljnih korisnika, u Medelior centru bit će dostupni i brojni noviteti. Među njima, najviše se ističe proizvod o kojem su osobe u borbi protiv celulita do sada mogle samo sanjati – profesionalna Medelior Velvet pasta za tijelo. Ova jedinstvena pasta učinkovito eliminira celulit bez bolnih mehaničkih masaža. Uz Velvet pastu, tu je i Medelior Nature krema, namijenjena ženama i muškarcima, koja svojim aktivnim sastojcima normalizira stanje svakog tipa kože.

“Proizvodi razvijeni u Medelioru uistinu su inovativni. Tim smo stručnjaka i zaljubljenika u prirodu koji žele ljudima pomoći u riješavanju kožnih problema. Ponosan sam što svakog dana svjedočim pozitivnim reakcijama ljudi koji prepoznaju naš trud i iznova se vraćaju našim proizvodima. Vjerujem da ćemo otvorenjem Medelior centra dodatno olakšati svima koji žele učinkovito i prirodno njegovati svoju kožu. Kako ne bi sve ostalo samo na preparativnoj kozmetici, u Medelior centru bit će dostupni i brojni tretmani uljepšavanja poput anti-age programa, masaža, usluga profesionalnog make-upa, kao i uobičajenih kozmetičkih tretmana koji će našim klijenticama i klijentima omogućiti stvarno zadovoljstvo svojom kožom”, rekao je Davor Šarić, vlasnik branda Medelior.

Više informacija o Medelior centru možete saznati na www.medelior.com/centar.

Komentiraj