Zagreb, 02.07.2018. - Danas je na savskom nasipu održana humanitarna utrka "Za Mladena“, za teško stradalog i potpuno nepokretnog Mladena Rusmira, kome su neophodna posebna kolica za vertikalizaciju i komunikator Tobbi, jer Mladen komunicira samo pogledom. Na fotografiji Boris Jokiæ, Željko Mavroviæ. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

Hrvatska boksačka legenda Željko Mavrović, bivši europski prvak u teškoj kategoriji, kazao je da su hrvatski nogometaši zaslužili zlato, ali je dodao da je i srebro veliko.

“Zaslužili su zlato, ali i srebro je veliko, a dečkima svaka čast. Kao sportaša me muči što je Griezmann na prevaru iskamčio slobodni udarac u finalu SP-a, a trebao je dobiti žuti karton za simuliranje. Od tog trenutka je utakmica krenula jednim drugim tokom. Naši dečki su dali sve od sebe, stizali su, ali nisu uspjeli protiv tako vrhunske ekipe, kad im pokloniš dva gola”, izjavio je Mavrović na zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje su se okupili deseci tisuća ljudi kako bi pozdravili “vatrene”, svjetske nogometne viceprvake.

Komentiraj