Matthew McConaughey dostavio 110 tisuća zaštitnih maski bolnicama u Teksasu

Matthew McConaughey rođen je u američkoj državi Teksas te je odlučio pomoći bolnicama koji se nalaze u njegovim ruralnim dijelovima. Kako je McConaughey zaštitno lice automobilske kompanije Lincoln, tako su oni kupili 110 tisuća zaštitnih maski a poznati glumac ih je, zajedno sa svojom suprugom Camilom Alves, odlučio osobno dostaviti svakoj od tih bolnica. McConaughey je to objavio na Facebooku s fotografijom i porukom „Camila i ja krenuli smo na put kako bi dostavili maske potrebitim bolnicama u ruralnim dijelovima Teksasa“.

Thanks to facebook.com/Lincoln for donating 110 thousand masks – me and Camila Alves hitting the road to get em to rural hospitals in need across Texas

Posted by Matthew McConaughey on Thursday, May 21, 2020

Osvajač Oscara za glavnu ulogu u filmu „Dobri dileri iz Dallasa“ već je pomagao ljudima u Teksasu u vrijeme pandemije koronavirusa pa se tako prošli mjesec odazvao na poziv jednog staračkog doma da im se priključi u igranju binga. On je to, virtualnim putem, i napravio tako što je izvikivao izvučene brojeve. Ona osoba koja bi uzviknula „bingo“ imala je pravo, kao nagradu, postaviti glumcu jedno pitanje.

Posljednji film u kojem smo McConaugheya vidjeli u glavnoj ulozi bio je „Gospoda“ redatelja Guya Ritchija.

Komentiraj