Matt Damon ruga se Benu Afflecku zbog izgubljene uloge Batmana

Dok Robert Pattison snima u Londonu novi film o Batmanu u kojem glumi glavnu ulogu, Matt Damon se ruga svom prijatelju Benu Afflecku koji je do sada glumio Batmana. Njih dvojica na Instagramu su objavili video u kojem pozivaju ljude da se priključe humanitarnim inicijativama Eastern Congo Initiative (čiji je suosnivač Ben Affleck) i Water.org. Potrebno je uplatiti nešto malo novaca (čak ni to nije nužno) i ako vas izvuku u nagradnom izvlačenju, vi i još jedna osoba imati će plaćen put u Los Angeles, plaćen smještaj te ručak s Damonom i Affleckom.

U tom videu Affleck prigovara Damonu da na krivi način poziva ljude da se pridruže inicijativi i usput osvoje put u Los Angeles i ručak s njima dvojicom. „Reci im nešto zanimljivo, kao ‘dođite vidjeti Jasona Bournea… Batmana i…“, kaže Affleck na što mu Damon odgovara „Robert Pattison dolazi?“ čime se ruga s činjenicom da je Pattison preuzeo od Afflecka ulogu Batmana. „Ne. Jeremy Renner će biti tamo“, kaže mu Affleck, aludirajući na to da je Renner dobio glavnu ulogu u franšizi Bourne kada je 2012. godine glumio u filmu „Bourneovo nasljeđe“. No, time nije preuzeo ulogu Jasona Bournea, pa mu Damon odgovara „Jerremy Renner nije glumio Jasona Bournea. On je proširio Bourneov svijet“. „Da, popravio ga je“, pokušao mu je kontrirati Affleck na što je Damon odgovorio „Robert Pattison uzeo ti je posao“.

Film „The Batman“ s Robertom Pattisonom početi će se prikazivati, nakon nekloliko odgoda zbog pandemije koronavirusa,  4. ožujka 2022.

Komentiraj