MATIĆ O IZJAVAMA ŠEKSA: “To je stil rada HDZ-a. Meni je to zvučalo kao ucjena”

Vladimir Šeks u sinoćnjem je Dnevniku NoveTV kazao kako se ‘motaju priče da bi se predsjednici moglo prišiti nešto kompromitirajuće’. Tu su izjavu danas komentirali SDP-ovi Predrag Fred Matić i Saša Đujić, kao i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić.

Matić je kazao kako je to stil rada HDZ-a. “Stvari koje oni znaju čuvaju kao prijetnju i kao ucjenu, meni je to zvučalo kao ucjena. Predsjednica ima toliko gafova i skandala pa ne zna što bi joj se moglo izvući. Ali naše tajne službe upravo se bave takvim stvarima, ne nužno nacionalnom sigurnošću. Možda mogu izaći neke eksplicitne snimke”, rekao je Matić.

Saša Đujić rekao je da se ne bi čudio da su to unutarstranačka razračunavanja desnice u HDZ-u. ”S obzirom na to s kim su sadili tikve, ne bih se čudio da se to počne događati”, rekao je Đujić. Smatra da je Šeks aludirao na neke bivše suradnike Kolinde Grabar-Kitarović.

Bačić, pak, poručuje kako nitko u HDZ-u o tome nema saznanja i da o tome treba pitati Šeksa. Ustvrdio je da će Grabar Kitarović, kada se odluči za kandidaturu, imati unu podršku HDZ-a i pobijediti na izborima.

Komentiraj