Patrik Macek/PIXSELL

MATIĆ ‘Kovačić me razočarao jer se tako povukao’

Predrag Matić koji je kao ministar branitelja bio nadređen Vesni Nađ, danas je prokomentirao sukob između HDZ-ovog Josipa Đakića i Mostovog Ivana Kovačića, prenosi N1.

O Kovačiću je “imao visoko mišljenje”, ali posljednje događaje smatra predizbornim scenarijem.

Za Đikića pak kaže: “da sam svaki puta uzeo kunu na laž i uvredu Đakića, bio bih milijunaš”.

“Ništa nije vrijedno onog što sam proživljavao od skupine kojoj pripadam, ali se ograđujem. Ne bih ulazio s njima više ni u tramvaj. Đakić je old school HDZ, Karamarkova škola. On vam je na tragu Kevine jame. Đakića se u stvarnosti tiče simbolična Milanovićeva ‘mi ili oni’ – protivnici ne zaslužuju ništa više od Kevine jame. Ne mogu shvatiti da su Tafra i Nađ službenice, imaju pravo raditi u upravi. Uveli su im cenzuru, naravno da gospođa Nađ ne odgovara ni kao spremačica u Ministarstvu branitelja. Opet od njega rade bunker, Stasijevu utvrdu. Mladena Lončara otjerali su kao zadnjeg psa iz ministarstva, iako je tisuće, stotine branitelja skinuo sa žice ili krova, spasio od samoubojstva. Nađ je obična pravnica, nažalost nema mjesta za nju u Ministarstvu branitelja”, kazao je Matić.

“Što reći o državi koja između Đikića i Đakića bira Đakića?”, pitao je.

“Dobili smo šator zato što smo nešto htjeli promijeniti”, kazao je Matić.

“Kovačić me razočarao jer se tako povukao. Reagirao je na uvredu da je podlac, a onda se povukao. Đakić se ne treba ispričati, iako nikom u ovoj državi i ne treba njegova isprika”, rekao je.

Komentiraj