Marvel najavio nove filmske heroje

Kevin Feige, predsjednik filmske kompanije Marvel Studios, najavio je tri nova superjunaka koji će se pojaviti u budućim Marvelovim filmovima. Predsjednik studija rekao je da će se likovi prvo pojaviti u televizijskim serijama streaming servisa Disney + nakon čega slijede pojavljivanja u filmovima Marvel Cinematic Universea.

U razgovoru za Hollywood Reporter, Feige je otkrio da će se Ms Marvel, Moon Knight i She-Hulk pojavljivati ​​u filmovima, mada nije poznato hoće li se boriti zajedno s Osvetnicima kao dio ekipe ili kao sporedni likovi u samostalnim filmovima drugih heroja.

Ms Marvel, Moon Knight i She-Hulk dobivaju vlastite TV serije koje će se prikazivati ​​ekskluzivno na Disneyjevoj novoj streaming usluzi, koja se u SAD-u pokreće u utorak. Serija Ms Marvel usredotočit će se na pakistansko-američku tinejdžerku po imenu Kamala Khan, koja je prvi muslimanski lik koji ima glavnu ulogu u stripu.

Scenaristi „Osvetnika“ Christopher Marks i Stephen McFeely nedavno su izjavili kako su “zabrinuti” budući da bi Marvelovi filmovi mogli uništiti efekt filma „Završna igra“, koji je prikazivan u  kinima u travnju.

Streaming servis Disney + stići će u europske zemlje u travnju slijedeće godine.

Komentiraj