Martin Garrix i U2 zajedno napravili službenu himnu EURA 2020

Poznati nizozemski dj i producent Martin Garrix pozvao je grupu U2  kako bi zajedno snimili službenu pjesmu za Euro 2020. pod nazivom ‘We Are The People We’ve Been Waiting For’

Pjesma ‘We Are The People We’ve Been Waiting For’ službeno će biti predstavljena 14. svibnja uoči početka Europskog prvenstva u nogometu koje se održava od 11. lipnja do 11. srpnja ove godine. Kako prenosi The Sun, Bono i Edge su ovih dana u Londonu kako bi zajedno s nizozemskim DJ-om snimili i prigodni video za pjesmu.

Iz izvora bliskih glazbenom timu doznaje se da Martin Garrix veliki ljubitelj nogometa zbog čega je htio za suradnike najveće i najbolje zbog čega je i odabrao grupu U2. “Proveo je mjesece i mjesece radeći na ovoj pjesmi kako bi je učinio savršenom, a nakon što su se Bono i The Edge priključili radu na samoj pjesmi, pjesma je po njegovom mišljenju ispala savršena!”, izjavio je izvor blizak Garrixu.

Martin Garrix navodno je dobio ponudu da napravi himnu za EURO 2020 još u listopadu 2019. godine kada je i izjavio da je to nevjerojatna čast za njega. Kao što je poznato EURO 2020 je odgođen za 2021. godinu zbog pandemije koronavirusa.

Komentiraj