MARKO TORJANAC ‘Podržite Anku Mrak Taritaš’

Privatna arhiva

Marko Torjanac, redatelj i glumac, osnivač jedne od najuspješnijih nezavisnih kazališnih udruga Planet art, na lokalnim se izborima aktivno uključio u politiku. Na listi Sandre Švaljek, nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba, Torjanac je ušao i u Gradsku skupštinu Grada Zagreba pa će se kao zastupnik pokušati izboriti za rješavanje problema koje vidi kao ključne.

S obzirom na to da Sandra Švaljek nije niti pobijedila niti ušla u drugi krug koji će se održati u nedjelju, 4. lipnja, Torjanac je svoje odnosno birače Sandre Švaljek pozvao da u nedjelju svoj glas daju Anki Mrak Taritaš, kandidatkinji HNS-a, SDP-a i još nekolicine stranaka, koja je s aktualnim gradonačelnikom Milanom Bandićem ušla u drugi krug lokalnih izbora.

“Iako smatram da bi Sandra Švaljek bila najbolji izbor za zagrebačku gradonačelnicu, svjestan izuzetne važnosti promjena na čelu Grada Zagreba, a što je bio zajednički nazivnik gradonačelničkih kadidatkinja Sandre Švaljek i Anke Mrak Taritaš, kao novoizabrani zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba s liste Sandre Švaljek i kao javna osoba koja se aktivno politički angažirala smatram svojom odgovornošću pozvati sugrađane da u nedjelju 4. lipnja izađu na izbore i svoj glas daju Anki Mrak Taritaš”, rekao je Marko Torjanac.

Komentiraj