Marko Lukunic/PIXSELL

MARKO SLADOLJEV ‘Zagrebu ne trebaju kozmetičke promjene’

Marko Sladoljev, kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika, rekao je da će se protiv aktualnog gradonačelnika Milana Bandića, koji se kandidira za novi mandat, boriti programom racionalnog upravljanja gradom Zagrebom i pravim ljudima.

“Imat ćemo programe koji će direktno utjecati na naknade političara u školskim odborima. Moj prvi potez kao mogućeg gradonačelnika bit će ukidanje naknada političarima i u školskim odborima i u upravnim vijećima u vrtićima. Predložit ćemo da se redefiniraju mjesni odbori i da se obnašanje te dužnosti bazira na volonterskoj funkciji”, rekao je Sladoljv nakon sjednice Glavnog odbora stranke.

U fokusu interesa bit će mu plan gospodarenja otpadom, promet, obrazovanje, vrtići, škole, upravljanje sportskim objektima i sport.

Sladoljev je poručio kako je on novo lice i jedini kandidat rođen u Zagrebu.

“To ne mora biti prednost, ali mislim da nije mana. Zagrebu ne trebaju kozmetičke promjene, a dvije gospođe koje su glavne protukandidatkinje zapravo su bile dugogodišnje suradnice gospodine Bandića i neće donijeti duboke strukturne promjene u Zagrebu”, rekao je Sladoljev.

Komentiraj