Scardona

Marko Škugor oduševio publiku na drugom koncertu u KD Lisinski

Marko Škugor je priredio još jedan koncert kojim je oduševio i raspjevao publiku.

Kraj koncerta u KD Lisinski zatvorilo je zajedničko pjevanje, što je šibenskom glazbeniku bio najveći dar i priznanje za trud. Nastupio je sa svojom grupom koja je proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima, koncertom je dirigirao maestro Jurica Karuza. Škugor je u svega nekoliko godina solističke karijere ostvario veliki uspjeh uz dva vrlo zapažena abuma.

“Svaki nastup doživljavam kao prvi, kao da publici prije toga još ništa nisam dao. Vjerojatno ljudi to osjete i zato iznova dolaze na moje koncerte. Drugi koncert u Lisinskom mi je bio jednako bitan kao i prvi i opet sam gorio na toj pozornici. Nema riječi kojima bih opisao kako sam se osjećao. Publika koja u glas pjeva moje pjesme je najveći mogući uspjeh i dovoljan razlog da nastavim dalje s još više truda i ljubavi”, rekao je Škugor.

Gošće koncerta su ponovno bile diva Zorica Kondža i sjajna sopranistica Antonella Malis. Poseban gost iznenađenja bio je Luka Basi s kojim je šibenski glazbenik objavio pjesmu “Ružo bila”. Glazbeni uradak je već sakupio veliki broj klikova na YouTubeu.

Komentiraj