Marko Filipović: “Rijeka će u narednom razdoblju promijeniti svoje lice”

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Rijeke Marko Filipović u četvrtak je održao konferenciju za medije, a podršku u drugom krugu došli su mu dati predsjednik SDP-a Peđa Grbin i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina.

“U Rijeci je svatko dobrodošao, svatko se osjeća slobodno. Da bi tako ostalo, građani će 30. svibnja birati najbolje kandidate – Marka Filipovića za gradonačelnika i Zlatka Komadinu za župana Primorsko-goranske županije”, rekao je Grbin i dodao da će će građani 30. svibnja napraviti još jedan korak za toleranciju i slobodu, korak za otvorenu Rijeku i otvorenu Primorsko-goransku županiju.

Marko Filipović rekao je da je siguran da u ponedjeljak postaje novi riječki gradonačelnik. “Od ponedjeljka nastavljamo s programima koje smo obećali. Prvenstveno mislim na pojačavanje riječkog gospodarstva i prometne povezanosti Rijeke, kao i pojačavanje života u zajednici – prije svega, kulture, sporta i socijalnih politika, u čemu je Rijeka i do sada bila predvodnik”, poručio je i istaknuo uvođenje građanskog odgoja u škole, transparentnost te činjenicu da je Rijeka apsolutni prvak po korištenju EU fondova.

Filipović je naglasio i da će u narednom razdoblju Rijeka promijeniti svoje lice, posebno kada je pogledate s mora. “Rijeka se vraća moru, ona je najveća hrvatska luka, bila je to u prošlosti, bit će i u budućnosti”, rekao je Filipović i u drugom krugu poželio sreću Zlatku Komadini.

“Idemo zajedno s vašim povjerenjem za našu županiju. Oduprimo se ovom desnom političkom udaru koji dolazi od HDZ-a i nezavisne liste. Ja sam uvjeren da će Marko preuzeti Rijeku, a ja nastaviti voditi našu županiju za dobrobit naših građana”, rekao je Komadina.

Komentiraj