Marko Bulat stavio potpis na novi ugovor sa Šibenikom

Nakon vratara Nediljka Labrovića i ofenzivca Princea Obenga suradnju s novim prvoligašem Šibenikom produžio je talentirani veznjak Marko Bulat. Za razliku od svojih suigrača koji su potpisali ugovora na jednu sezonu 18-godišnjeg veznjaka nova obveza za klub sa Šubićevca veže do ljeta 2022. godine.

Član U19 reprezentacije je nakon potpisa ugovora za službene stranice kluba izjavio: “Zadovoljstvo mi je potpisati novi ugovor sa svojim matičnim klubom i produžiti suradnju na još dvije godine. Ovim putem bih htio još jedanput čestitati igračima i stožeru na izborenoj Prvoj ligi. Sretan sam što ću još najmanje dvije godine ostati ovdje i igrati sa Šibenikom Prvu ligu. Vidim svoj napredak i vjerujem da ćemo dobro konkurirati u prvoligaškom društvu.”

Marko je sin bivšeg nogometaša Josipa Bulata koji je trenutno predsjednik Nadzornog odbora Šibenika te nećak Ivana Bulata koji obnaša funkciju sportskog direktora Narančastih. Usprkos mladoj dobi standardan je član prve momčadi Šibenika za koju je dosad već upisao 66 nastupa u kojima je postigao šest zgoditaka. Redoviti je član i mladih nacionalnih selekcija.

Istodobno s potpisom suradnje s Bulatom Šibenik je napustio 23-godišnji napadač Luka Juričić koji je u aktualnoj sezoni upisao 21 nastup i 10 golova. Njegova nova destinacija je sarajevski Željezničar.

Komentiraj