Mark Ronson vodi dokumentarnu seriju „Watch the Sound“, prvi gost mu je Morgan Neville

Mark Ronson će se uskoro predstaviti kao voditelj nove dokumentarne serije za Apple TV +, pod nazivom ‘Watch the Sound with Mark Ronson’.

Šestodijelna serija ispitivat će ‘stvaranje zvuka i revolucionarnu tehnologiju koja je oblikovala glazbu kakvu poznajemo’, navodi se u priopćenju za medije. Prva epizoda biti će emitirana na streaming platformi 30. srpnja i ugostit će Oskarom nagrađenog producenta Morgana Nevillea.

U svakoj će epizodi Ronson otkriti neispričane priče u glazbenom stvaralaštvu i radu na produkciji koju producenti i glazbeni umjetnici istražuju kako bi pronašli savršeni zvuk. Emisija će biti svojevrsni presjek umjetnosti i tehnologije u glazbi, a sadržavat će intervjue s Paulom McCartneyem, Daveom Grohlom, Ad-Rockom i Mikeom D iz Beastie Boysa, Charli XCX-om i drugima. Ronson će pri tom stvoriti jedinstveno autorsko djelo na kraju svake epizode, koristeći svu dostupnu tehnologiju i tehnike.

Prošle godine Mark Ronson je objavio  posve novi demo pod nazivom “Pjesma za Bonda koja to nikada nije bila”. Ronson je podijelio i pjesmu na novoj kompilaciji koju je naslovio ‘Good Music 2020’, koja je objavljena na Bandcampu samo jedan dan. Kompilacija je navedena kao “Razni izvođači koji rade na sprječavanju kolapsa američke demokracije” i na njoj se nalaze pjesme koje izvode brojni glazbenici kao što su: David Byrne, Pearl Jam, Phoenix, Yoko Ono’s Plastic Ono Band, Arcade Fire, Yeah Yeah Yeahs itd.

 

Komentiraj