Marina Frapa Rogoznica domaćin izbora ljepote World Top Model Croatia 2019

facebook.com, WTMC 2019

Natjecanje za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019, spektakularno događanje mode, ljepote, umjetnosti i glazbe održati će se u biseru među jadranskim marinama i zasigurno jednoj od najljepših na Mediteranu, Marini Frapa Rogoznica.  Ova je marina  čak petnaest puta nagrađena kao najbolja velika hrvatska marina.
Petnaest manekenki na ovaj izbor ljepote dolaze iz modnih agencije iz cijele Hrvatske, a natjecat će se za prestižnu titulu Top modela Hrvatske. Domaćim ljepoticama pridružit će se kao specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Marta Malenica je proglašena za World Top Model Croatia 2018

Djevojke će se u resortu Marine Frapa pet dana pripremati za finalni izbor 14. rujna,  a pobjednica će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru u Monte Carlu u prosincu 2019. godine. Za vrijeme priprema biti će održano nekoliko modnih revija, razna foto i video snimanja na atraktivnim lokacijama.
Tešku zadaću ocjenjivanja manekenki će uz vlasnika svjetske licence WTM, Fiorea Tondia, bookera modne agencije Major Model Managenent iz Milana, imati i nekoliko priznatih modnih dizajnera, predstavnika modnih agencija i medija, a žirijem će predsjedavati Sandra Šerbec, vlasnica licence World Top Model Croatia.
Marina Frapa Resort Rogoznica

“Veselimo se još jednom finalu izbora za World Top Model Croatia, ove godine u predivnoj Rogoznici i najljepšoj marinu Hrvatske, u Marini Frapa- Rogoznica, a posebno pripremama na ovom vrlo lijepom i atraktivnom mjestu, poželjnoj destinaciji nautičkog turizma. Prigoda je ovo, da djevojke iz Hrvatske i naše gošće iz regije, kao i gosti iz inozemstva upoznaju bogatu povijest i ljepote Hrvatske”, rekao je voditelj projekta Robert Šerbec.
Da su vrhunske manekenke, djevojke će pokazati u večernjim haljinama dizajnerice Ane Edišar i njenog brenda AE design, casual kolekciji A.R.M dizajn, kolekciji Wedding City kupaćim kostimima. Organizator priprema i predstavljanje kolekcija nekih poznatih međunarodnih dizajnerskih imena za sada ostaju tajna. Uz prekrasne kreacije djevojke će nositi i cipele prestižne austrijske tvrtke Högl, a sve će biti začinjeno šminkom koju potpisuje tim Red Lips, frizurama pod pokroviteljstvom brenda Montibello i cjelokupnom njegom koju osigurava Institut za ljepotu Dharma. Za uređenje cijelog eventa pobrinut će se Green House cvjetna galerija.

Komentiraj