Marijan Jurčević

VINTAGE INDUSTRIAL Marin Ivanović Stoka najavljuje izlazak novog albuma

Ostalo je svega tjedan dana do velikog povratničkog koncerta Marina Ivanovića Stoke u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

Osim iščekivanog nastupa u petak (08.12.) nakon tri godine pauze, jedan od kultnih predvodnika hrvatskog rapa najavljuje i skori izlazak novog albuma ‘Stara škola kreka iz tame u svjetlo’.

Album donosi nekoliko zanimljivih suradnji među kojima se ističe recentno objavljen singl ‘Dva grada junaka’ s karizmatičnim Krešom Bengalkom, suosnivačem splitske trap gangsta grupe ‘Kiša metaka’. U ravnopravnim ulogama dvojica stilski različitih kroničara ulice uspjela su spojiti i pomiriti dva vječno oprečna grada, Zagreb i Split. Bez obzira na odsustvo pripadajućeg spota, u samo deset dana pjesma je prikupila

‘Stara škola kreka iz tame u svjetlo’ sadrži ukupno 13 pjesama i izlazi u subotu 16. prosinca, a točno u podne u zagrebačkom Noss shopu (Tkalčićeva 4) kad je zakazano potpisivanje albuma te druženje s fanovima. Službena promocija albuma održat će se krajem zime, a prethodit će joj i kazališna predstava, kompleksna osobna ispovijest Marina Ivanovića.

Pretpremijere su najavljene 22. i 23. veljače u Kazalištu Vidra, a premijera 26. veljače u Kerempuhu.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

https://web.facebook.com/events/172248789997443

Komentiraj