Marilyn Manson u svojoj je kući navodno imao posebnu sobu za “zločeste djevojke”

U opširnom izvješću magazina Rolling Stone temeljenom na sudskim dokumentima i novim intervjuima, detaljno je opisano kako je Marilyn Manson odnosno Brian Warner brojne djevojke slao u specijalnu, zvučno izoliranu sobu, svojevrsnu “samicu koju je koristio za psihičko mučenje žena”.

Prema riječima njegove bivše asistentice Ashley Walters, koja ga između ostalog tuži i za seksualni napad, Warner je “uvijek imao šaljiv i hvalisav ton” kada je ljudima govorio o toj sobi. Još jedan njegov bivši pomoćnik Ryan Brown, zanijekao je da je ikada vidio bilo koju ženu zatvorenu u takozvanoj “Sobi za loše djevojke” tijekom osam godina koliko je radio za Warner, ali je rekao da je to bila soba za koju su svi znali

Ashley Morgan Smithline, koja ga je tužila i za nezakonito zatvaranje, rekla je za Rolling Stone da ju je Warner više puta prisiljavao da ostane u toj sobi satima u vrijeme dok su bili u vezi. “U početku je to zvučalo cool. Onda je odjednom to pretvorio u kaznu. Čak i da sam vrištala, nitko me ne bi čuo. Uživao je u tome što sam se borila protiv toga. Naučila sam se ne boriti protiv toga, jer ga je to još više uzbuđivalo. Jednostavno sam otišla negdje drugdje u svojim mislima”, ispričala je Ashley Morgan Smithline.

Ranije ove godine, Phoebe Bridgers, koja ga je također tužila, je na Twitteru napisala: “Otišla sam u kuću Marilyna Mansona s nekim prijateljima kad sam još bila tinejdžerica. Bila sam njegova velika obožavateljica. On je jednu sobu u svojoj kući nazvao ‘sobom za silovanje’. Mislila sam da je to samo njegov uvrnuti smisao za humor. Prestala sam biti njegovao obožavateljica.”

Također je rekla i sljedeće: “Njegova diskografska kuća je to znala, menadžment je znao, bend je znao. Distancirati se sada i pretvarati se da ste šokirani i užasnuti je jeb… jadno.”

Marilyn Manson se trenutno suočava s četiri tužbe za seksualni napad nakon što je njegova bivša partnerica Evan Rachel Wood, među ostalim ženama, javno iznijela optužbe protiv njega u veljači ove godine.

U travnju ga je tužila glumica Esme Bianco zbog seksualnog napada, fizičkog zlostavljanja i trgovine ljudima i to nekoliko mjeseci nakon što je javno objavila svoje tvrdnje. U svibnju ga je tužio njegov bivši asistent Walters za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje. Posljednju tužbu je podnijela manekenka Ashley Morgan Smithline, koji je tužila Mansona za seksualni napad, seksualno zlostavljanje i nezakonito zatvaranje, među ostalim optužbama.

Manson je odbacio sve optužbe, tvrdeći da su njegovi tužitelji “cinično i nepošteno nastojali unovčiti i iskoristiti pokret #MeToo” pokrenuvši “koordinirani napad na njega”. U dokumentima, podnesenim u srpnju, žene su označene kao “suurotnice” koje “očajnički pokušavaju pomiješati Mansonovu pozornicu s izmišljenim izvještajima o zlostavljanju”.

 

Komentiraj