Marilyn Manson odbacuje optužbe, poslovni partneri otkazuju mu suradnju

Nakon što je glumica Evan Rachel Wood objavila na Instagramu kako ju je Marilyn Manson zlostavljao za vrijeme njihove trogodišnje veze tijekom koje su bili zaručeni, a u tim optužbama pridružile su joj se još četiri žene koje su bile u vezi s njim, slavni pjevač ubrzo je demantirao te optužbe.

„Očito, moja umjetnost i moj život već su dugo magnet za kontroverze ali ove najnovije tvrdnje o meni su zastrašujuće iskrivljavanje stvarnosti. Moje intimne veze uvijek su bile sporazumne i to s partnericama koje su moje istomišljenice. Bez obzira kako i zašto su drugi odlučili drugačije prikazati prošlost, ovo je istina“, objavio je na Instagramu Marilyn Manson.

Međutim, njegovi poslovni partneri očigledno ne vjeruju previše njegovim tvrdnjama te su odlučili otkazati suradnju s njime. Izdavačka kuća Loma Vista Recordings poslala je pismo magazinu Hollywood Reporter u kojem navode kako više neće promovirati njegov novi album niti će raditi s njime na njegovim budućim projektima. „U svjetlu uznemirujućih optužbi Evan Rachel Wood i drugih žena koje su naveli Marilyna Mansona kao svog zlostavljača, Loma Vista ovog trenutka prestaje promovirati njegov posljednji album“, navodi se u službenom priopćenju. Manson je suradnju s izdavačkom kućom Loma Vista započeo 2015. godine kada je njihova podetiketa Concord objavila njegov album „The Pale Emperor“. Posljednji album „We Are Chaos“ objavili su mu 11. rujna prošle godine a on je došao do osmog mjesta top liste Billboarda te do prvog mjesta top liste rock albuma.

Marilyn Manson povremeno se pojavljivao i kao glumac ali mu sada filmske i tv kompanije otkazuju suradnju. Prva se oglasila kompanija Starz, producenti televizijske serije „American Gods“. Manson je dobio ulogu u trećoj sezoni te serije koja se trenutno prikazuje i gdje glumi krvožednog Johana  Wengrena, pjevača death metal benda Blood Death. Glasnogovornik kompanije rekao je za portal Deadline „Glede optužbi objavljenih protiv Marilyna Mansona odlučili smo izbaciti njegovo pojavljivanje iz preostale epizode koja se treba prikazati krajem ove sezone. Starz nedvosmisleno podržava sve žrtve zlostavljanja“.

Isto je odlučila napraviti i kompanija AMC, producent televizijske serije „Creepshow“, koji su odlučili povući epizodu iz druge sezone u kojoj se pojavljuje Marilyn Manson. Mansona zastupa slavna agencija CAA i, kako saznaje portal Deadline, oni razmišljaju da ga prestanu zastupati ali konačnu odluku još nisu donijeli.

Komentiraj