Marija Selak Raspudić: “Možda HDZ po uzoru na Tita donese zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića”

Nezavisna saborska zastupnica iz Kluba Mosta Marija Selak Raspudić u ponedjeljak navečer gostovala je u emisiji N1 televizije ‘Izvan okvira’ gdje je komentirala uhićenje 72-godišnjeg muškarca koji je na Facebooku napisao da bi premijera Andreja Plenkovića ‘trebalo dočekati pokvarenim jajima’.

Podsjetimo, muškarac je ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslenicu povodom obilježavanja 29. obljetnice VRO Maslenica ’93, napisao da ga ‘treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone’. Zbog prijetnji premijeru Plenkoviću muškarac je u petak priveden.

“Vidjeli smo što se dogodilo s pokvarenim jajima i kako je netko stradao zato što se usudio dovesti u kontekst prehrambrenu namirnicu koja nije u najboljem stanju i našeg premijera, pa mi se čini da bi HDZ da spriječi takve nepoćudne pojave u budućnosti trebao možda donijeti na tragu onog zakona o zaštiti lika i djela Josipa Broza Tita, zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića tako da se narod više ne nađe u nebranom grožđu”, izjavila je Marija Selak Raspudić na N1 televiziji.

Oglasila se policija: “Odbacujemo teze da je premijer uključen u postupanje policije”

Komentiraj