SADRŽAJ IZVJEŠĆA O RADU VIJEĆA ZA FINANCIJSKU STABILNOST u 2016. otkriva da je ministar financija upozoren na to da su pojedine hrvatske faktoring kuće izložene prema samo jednom klijentu, odnosno da posluju samo s Agrokorom, a upozoren je i da to može utjecati na cjelokupni financijski sektor zemlje

‘Zdravko Marić nema namjeru odgovarati na pitanja koja ste adresirali na Ministarstvo financija. Zašto bi to napravio? Zato što to želi neki član SDP-a pa ste se vi u Nacionalu sada toga uhvatili? Ništa od odgovora neće biti”, povišenim tonom priopćio je, među ostalim, blizak suradnik premijera Andreja Plenkovića potpisniku teksta u telefonskom razgovoru u subotu u rano poslijepodne.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakPREDSJEDNICA O AGROKORU ‘Zabrinuta sam izvješćem revizije’
Sljedeći članakVIDEO: KYRGIOS PONOVNO PREDAO “Nisam ništa jeo 24 sata”
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.