Hina

MARIĆ PRIHVATIO ISPRIKU ‘Isključivo govorim istinu’

Zdravko Marić je reagirao na ispriku Slavena Dobrovića, javlja N1.

“Od prvog dana od kada sam 2006. došao u državnu upravu isključivo sam radio u javnom interesu, a time sam se vodio i kao ministar financija kako bi doprinio stabilnosti financija, rastu gospodarstva i zapošljavanja”, rekao je Marić istaknuvši kako je u obraćanju javnosti uvijek iznosio samo istinite informacije.

“Uvijek sam govorio istinu, isključivo govorim istinu, a to se pokazalo i u ovom slučaju kada sam bio teško optužen za određene situacije i segmente”, dodao je.

“Preksinoć je išla jedna neutemeljena optužba koja me je neugodno iznenadila, jer je došla od mog bivšeg kolege za koga sam mislio da je častan kolega i čovjek. Kao i uvijek, pokazalo se da sam ja govorio istinu, a da on nije. A što se mene tiče, ovo je svima jasna poruka da se nije dobro olako nabacivati optužbama i neprovjerenim tvrdnjama i informacijama, a što u konačnici udaraju na čast, ugled i dostojanstvo samog čovjeka”, rekao je.

“Ja sam Hrvat i katolik, tako sam odgojen, prihvaćam ispriku”, rekao je Marić.

Podsjetimo, nakon što je HBOR objavio snimku dijela sjednice iz prosinca prošle godine na kojoj se odlučivalo u kreditima Agrokorovim kompanijama, bivši ministar Slaven Dobrović odlučio je uputiti ispriku ministru financija Zdravku Mariću.

Komentiraj