Igor Soban/PIXSELL

MARIĆ ‘Očekujemo da će Agrokor kao privatna kompanija ponuditi nekakva rješenja za ovu situaciju’

Ministar financija i bivši zaposlenik Agrokora, Zdravko Marić, oglasio se večeras o tajnom sastanku o sudbini Agrokora.

U intervjuu za RTL potvrdio je da je zaista došlo do sastanka u vladi na kojem se raspravljalo o ogromnom problemima u kojima se našao Agrokor.

“Agrokor je velika kompanija, naša najveća privatna kompanija, ima svoje domaće i međunarodne kreditore i dobar dio kompanija iz njihovog sustava su javne kompanije. Mislim da s izjavama i objavama treba uvijek biti poprilično oprezan, kako i s Agrokorom i predstavnicima Agrokora, tako i s drugim firmama. Mi iz Vlade se po potrebi nalazimo, analiziramo, diskutiramo različite trendove, tako da van toga ne bi ništa rekao. Ono što je važno, mi kao Vlada smo već nekoliko puta jasno indicirali, dakle pratimo razvoj događanja i sigurno da očekujemo da će Agrokor kao privatna kompanija ponuditi nekakva rješenja za ovu situaciju”, rekao je Marić komentirajući tajni sastanak u vladi.

“Pa ja neću negirati, naravno, ali sve ono dalje što piše u smislu priopćenja kojega sam evo maloprije baš vidio, to…zaista ne bih ulazio u komentare jer dobar dio toga zapravo i ne stoji, ali ne bih ulazio u komentare”, oprezno je odgovorio Marić.

Komentiraj