Margot Robbie improvizirala je na snimanju filma “Babylon” kako bi poljubila Brada Pitta

Margot Robbie i Brad Pitt glume u novom filmu redatelja Damiena Chazellea „Babylon“ koji se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 26. siječnja slijedeće ghodine. Chazelle je prije ovog filma režirao film „La La Land“ te se očekuje da će i „Babylon“ biti nominiran za Oscara. Simanje filma, barem prema onome što je izjavila Margot Robbie, očigledno je bilo uzbudljivo jer je priznala da je iskoristila priliku i poljubila Brada Pitta iako taj poljubac nije bio predviđen prema scenariju. Kako je sama otkrila, odlučila je malko improvizirati u čemu joj je pomogao sam redatelj.

„Kada ću ponovo dobiti priliku da poljubim Brada Pitta? Odlučila sam to sada napraviti“, izjavila je 32-godišnja glumica u intervjuu za portal E! News i pojasnila cijelu situaciju. U filmu „Babylon“ Margot Robbie glumi glumicu u sponu Nellie LaRay, Pitt glumi glumca Jacka Conrada, a radnja se odvija u dvadesetim godinama prošlog stoljeća kada završava vrijeme nijemog filma. „Rekla sam ‘Damien, mislim da bi Nellie došla i poljubila Jacka. Na to je on rekao ‘Pa, mogla bi, čekaj, stani. Ti želiš poljubiti Brada Pitta’. Odgovorila sam mu ‘Pa, tuži me. Ovakva prilika neće se ponovo pojaviti’. Na to je on rekao ‘To bi bilo u skladu s njenim likom’ a ja sam rekla ‘I ja tako mislim’“.

Slijedilo je probno snimanje te scene nakon čega je Chazelle bio impresioniran onim što je vidio i zatražio ih da tu scenu ponove. Margot Robbie priznala je da je bila oduševljena kada je redatelj rekao da ponove scenu.

Ovo nije prvi film u kojem Margot Robbie i Brad Pitt glume, već su glumili zajedno u Tarantinovom filmu „Bilo jednom u Hollywoodu“ te filmu Adama McKaya „Oklada stoljeća“.

Komentiraj