MARAS “Zagreb ne funkcionira, izbori su logično rješenje”

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gprdan maras u utorak je izjavio kako u zagrebačkoj Gradskoj skupštini ima problema s većinom. ” Voditi grad nije stand-up komedija, nije show. Zato smo pozvali vladajuću većinu da pokaže ima li 26 ruku, ako nema – izbori su jedino logično rješenje”, rekao je Maras, kako prenosi N1.

“Građanima se gadi ta vrsta političke trgovine. U gradu ne funkcioniraju stvari, ne odvozi se otpad, ne može se sve svoditi na političku trgovinu. To mora nestati s političke scene, a odlaskom Bandića će to nestati. Bilo bi dobro da premijer Plenković to ne podržava. S time treba prestati zbog političke higijene”, dodao je Maras i poručio da građani Zagreba trebaju treći što misle o funkcioniranju grada – je li bitan otpad, jesu li bitni vrtići ili je bitno da Bandić nekoga dobije i politički trguje.

Na sljedeće izbore, najavio je, SDP će izaći samostalno. “Mi smo jedina prava opozicija u Gradskoj skupštini, nitko ne može povezati zgrebački SDP i Milana Bandića. Ja se želim boriti za normalan grad, u kojem će škole i vrtići biti opremljeni, a neće se raspravljati o tome ima li tko i gdje kuma”, poručio je.

Komentiraj