Maras se pridružio prosvjedu protiv Bandića i lupao loncem u Saboru

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras  danas je, u znak nezadovoljstva načinom na koji gradonačelnik Milan Bandić upravlja Zagrebom, lupao loncem za saborskom govornicom te pozivao građane da se pridruže prosvjedu.

„Odlazi, Bandiću odlazi”, vikao je Maras za sabornicom lupajući loncem te pozivao građane koji su nezadovoljni načinom na koji se upravlja Zagrebom da se danas u 19 sati pridruže balkonskom prosvjedu protiv Bandića.

Maras je ponovio svoju ocjenu da Zagreb više od mjesece dana nakon potresa još ne funkcionira, da nisu pregledane sve zgrade te da dio građana još nema plin ni grijanje.

„Zagrepčani i Zagrepčanke koji plaćaju najveći prirez u državi to nisu zaslužili”, istaknuo je Maras.

Novi prosvjed danas u 19 sati

Inicijativa Zagreb te zove i udruge Zelena akcija i Pravo na grad organiziraju danas u 19 sati novi, treći po redu balkonski prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika pod nazivom “Bandiću, vrati pare”.

Organizatori pozivaju građane da na balkonima i prozorima stanova i kuća lupanjem o lonce izraze nezadovoljstvo gradonačelnikovim “rasipanjem gradskog novca na mutne i nepotrebne, često i preplaćene poslove”.

 

Komentiraj