Maras poručio da ima ambicije postati zagrebački gradonačelnik

Forum mladih SDP-a održao je u nedjelju na Trgu bana Jelačića performans povodom atvaranja kultnog zagrebačkog kluba Jabuka, pod nazivom “Jabuka za zdravlje pojedinca, GK Jabuka za zdravlje Zagreba”.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras, upitan je li riječ o njegovoj pretkampanji za lokalne izbore, te hoće li, on osobno, u utrku za gradonačelnika Zagreba, odgovorio: “Mi ćemo kao najjača stranka u gradu Zagrebu na lijevom političkom spektru ići na te izbore i tražiti povjerenje građana Grada Zagreba. Što se mene tiče, ja sam predsjednik Gradske organizacije i sigurno da imam tu ambiciju”.

Podsjetimo, ranije ovog tjedna Maras je poručio da će na lokalnim izborima u svibnju 2021. SDP imati svoga kandidata za gradonačelnika Zagreba. “SDP je najjača stranka na ljevici u Zagrebu i normalno je da će imati svog kandidata”, istaknuo je tada Maras na konferenciji za novinare.

Dodao je da se od SDP-a očekuje da ima kandidata za premijera, pa bi analogno tome trebao imati i kandidata za gradonačelnika Zagreba. Najavio je da će njihov kandidat sigurno do Nove godine krenuti u aktivnu kampanju.

Maras je najavio i da će u sljedećem mandatu, ako SDP dobije povjerenje građana, vratiti Jabuku, Kulušić i Saloon, jer su to zagrebački brendovi.

 

Komentiraj