MARAS “Ni CNN od Karamarka ne može napraviti simpatičnog i prihvaćenog političara”

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Gordan Maras komentirao je na svom Facebook profilu izjave predsjednika HDZ-a i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, koji je kritizirao rad HRT-a. Podsjetimo, prošlog je tjedna Karamarko rekao da je HRT televizija jedne stranke. Kasnije je preko Facebooka poručio da ‘kao građanin Republike Hrvatske koji redovito plaća pretplatu za Hrvatsku radioteleviziju, ima legitimno pravo javno izraziti svoje nezadovoljstvo njezinim programom’.

“Nakon Karamarkovih napada na HRT i neprofitne medije, jasno je zašto je Hasanbegović postao ministar kulture. Karamarko želi staviti šapu na medije uz podršku Mosta. Čovjek stvarno ne razumije da od njega simpatičnog i prihvaćenog političara ne može napraviti ni CNN a kamoli HRT. Kriterij za ravnatelja HRT-a te ekipe će vjerojatno biti da je osoba sljedbenik šehida iz Hasanbegovićevih ranih radova.”, napisao je Maras na Facebooku.

Nakon Karamarkovih napada na HRT i neprofitne medije, jasno je zašto je Hasanbegović postao ministar kulture. Karamarko …

Posted by Gordan Maras on Sunday, February 14, 2016

Komentiraj