MARAS “Bernardić vrlo dobro zna moj stav”

HINA / Denis CERIĆ

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras u subotu je za N1 komentirao stanje u stranci. “Ne treba tajiti, mi imamo doređenih problema u stranci, ali moramo naći rješenja. Trebamo početi razgovarati o problemima građana Hrvatske. Moramo naći rješenje što prije”, rekao je Maras.

Županijski odbor SDP-a Zagrebačke županije u petak je donio zaključke po kojima se najoštrije protivi sankcioniranju članova stranke koji su otvoreno i javno sa svrhom rješavanja problema progovorili o stanju u SDP-u. “Logično je da su lokalne organizacije dale podršku svojim izabranim predsjednicima. Ja sam jedan od onih koji traži rješenje da zajedno idemo svi dalje i tako to mora biti. Bio sam i jesam protiv sankcija i zato razumijem kolege”, dodao je.

Rješenja, kaže, mogu biti svakakva, ali moraju ih prnaći zajedno. “Nisam od onih koji će nekoga tapšati po ramenu, a onda sutra u medijima puštati i govoriti da ga se nagovara. Ono što mislim, kažem Bernardiću kad se vidimo, on vrlo dobro zna moj stav”, rekao je maras i poručio da će uraditi sve da se stranka ne dijeli.

Komentiraj