HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

MARAS “Ako treba, radit ćemo i u manjinskom sastavu, bez HDZ-a”

SDP-ov saborski zastupnik i član Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor Gordan Mara večeras je u ‘Pressingu’ N1 televizije komentirao rad istražnog povjerenstva za Agrokor. Druga sjednica na redu je u utorak, a svjedočit će Josip Manolić.

“Hrvatsku javnost zanimaju aktualne stvari koje radi Ramljak i bilo bi dobro da je HDZ to dopustio. Oni se valjda nadaju da će se istraga otvoriti što prije pa da se Povjerenstvo zaustavi”, kazao je Maras dodajući da će oni kao oporbeni članovi možda i nastaviti raditi, bez HDZ-a.

“HDZ može reći sve je gotovo, moj prijedlog je da nastavimo raditi u manjinskom sastavu. Pa onda nek gospoda iz HDZ-a opstruiraju, a mi ćemo svoj dio posla odvijati do kraja. Ali dok god Sabor ne donese odluku da se Povjerenstvo ukida mi ćemo raditi i bez HDZ-ovaca”, objasnio je.

“Meni je bitno da je Mesić rekao da se nijedna privatizacija nije mogla dogoditi bez vodećih ljudi HDZ-a. Neki su možda zaboravili da je HDZ 90-ih odlučio tko će postati bogataš dok su neki ratovali. Zašto je Zdravko Marić otišao kao tajnik iz ministarstva Martine Dalić u Agrokor i vratio se par godina kasnije u Vladu kao ministar? Ljude to zanima”, dodao je.

 

Komentiraj