DVADESETAK DANA NAKON ŠTO JE PREUZEO funkciju posebnog savjetnika za strateško komuniciranje, Krešimir Macan našao se u potencijalnom sukobu interesa nakon što je objavljeno da će njegovi kolege voditi edukaciju u organizaciji Hrvatske zajednice županija

Poseban savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića za strateško komuniciranje Krešimir Macan potencijalno bi mogao biti u sukobu interesa zbog novog posla koji je njegova bivša tvrtka Manjgura sklopila s Hrvatskom zajednicom županija, na čijem je čelu HDZov župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk. Na službenim stranicama ove zajednice koja okuplja svih 20 hrvatskih županija i Grad Zagreb nalazi se poziv na edukaciju “Kako uspješno prebroditi komunikacijsku krizu”.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakMan City u finalu Liga kupa
Sljedeći članakU Zagrebu više od 62 tisuće blokiranih
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.