MANDŽUKIĆ “Već dugo se nisam ovako dobro osjećao”

EPA/ANDREA DI MARCO

Bivši hrvatski reprezentativac i napadač Juventusa Mario Mandžukić u razgovoru za RTL osvrnuo se na sjajnu sezonu koju igra u ‘Staroj dami’, kao i o odluci da se oprosti od reprezentacije. Ove je sezone za Juventus postigao već devet golova, posljednji protiv Rome.

“Sve to dođe na isto, sve su to utakmice koje moramo pobjeđivati. I ovu smo odradili na najbolji mogući način, držimo tu veliku prednost i želimo tako nastaviti i dalje”, skroman je Mandžukić.

Na godine, kaže, uopće ne gleda. “Osjećam se fenomenalno i fizički i mentalno. Pun sam energije, željan igre i veselim se svakom izlasku na teren. Mogu reći da se već dugo nisam ovako dobro osjećao, možda i bolje od razdoblja kad sam bio u Bayernu”, dodao je.

Od ove sezone suigrač mu je Cristiano Ronaldo, s kojim se odlično slaže. “Kad je Ronaldo potpisao za Juventus, znao sam da ćemo se odlično slagati jer smo dosta utakmica odigrali jedan protiv drugoga i respektiramo jedan drugoga. On je velik igrač i veliki radnik i zaista mi nije bio nikakav problem prilagoditi se na njega u momčadi”, ističe.

Nakon najvećeg uspjeha u povijesti hrvatske reprezentacije, Mandžo je rekao zbogom ‘kockastom’ dresu, no tvrdi da ni trenutka nije požalio. “Ja sam sretan čovjek što se tiče reprezentacije i tako će i ostati. Još me uvijek drži to veselje nakon Rusije, mislim da će me držati do kraja života”, poručuje.

Komentiraj