HINA/ Damir SENČAR

MANDŽUKIĆ O MESSIJU “Na terenu ne poznajem nikoga”

Hrvatski napadač Mario Mandžukić za Sportske je novosti komentirao nadolazeću utakmicu protiv Argentine u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji, koja je na rasporedu u četvrtak od 20 sati.

Najopasniji u redovima Argentine sigurno će biti Leo Messi. Upitan kakav je odnos Mandžukića s napadačem Argentine i Barcelone, ‘Vatreni’ napadač kaže: “Ha, na terenu ne poznajem nikoga”.

O igri protiv Nigerije rekao je da uvijek može bolje, te da će tome i težiti. Važno je, kaže, i da Hrvatska nije primila gol. Mandžukić je imao ‘svoje prste’ kod oba gola Hrvatske, iako se nije upisao u listu strijelaca.

“Klupska sezona nije ostavila traga na meni, spreman sam. Šutim i radim kao i svih zadnjih godina. Ne zamaram se postizanjem golova, zamaram se samo pobjedama, o njima sam ovisan”, rekao je napadač Juventusa.

Pohvalio je hrvatske navijače, koji su u velikom broju u subotu stigli u Kalinjingrad. “Kockice su se nalazile svuda, gdje god sam bacio pogled na tribine, svaka čast navijačima. Bili smo smješteni u hotelu blizu glavnog gradskog trga, čuli smo sve naše pjesme, super je bilo, svaka čast navijačima, nadam se da će ih biti još više. Stvarno su nam potrebni, moramo biti svi zajedno i onda ćemo skupa, ako Bog da, nešto i ostvariti”, zaključio je Mandžukić.

Komentiraj