Manchester City kaznit će Walkera zbog kršenja karantene

Engleski prvoligaš Manchester City kaznit će svog braniča Kylea Walkera nakon što je tabloid “Sun” objavio da je prekršio pravila karantene organizirajući zabavu u svom domu.

Prema pisanju “The Suna” 29-godišnji Walker, inače i reprezentativac, na zabavu organiziranu prošli tjedan u svom domu u Cheshireu je pozvao i dvije djevojke, prije nego je putem twittera poručio navijačima da slijede upute vlade o socijalnom distanciranju.

Walker se u ponedjeljak putem medija ispričao za svoje ponašanje, kazavši pritom kako je iznevjerio svoju obitej, prijatelje, klub, navijače i javnost.

“Manchester City je upoznat s pričom koja je objavljena u tabloidu i koja se odnosi na privatan život Kylea Walkera a vezano za kršenje karantene i pravila o socijalnom distanciranju koji su na snazi u Velikoj Britaniji”, navodi se u priopćenju Cityja.

“Nogometaši su globalni uzori  i cijelo naše osoblje i igrači podržavaju nevjerojatne napore Nacionalne zdravstvene službe i drugih ključnih službi u borbi protiv utjecaja virusa COVID-19. Kyleovo ponašanje izravno proturiječi tim naporima. Razočarani smo što smo morali čuti za to, uzeli smo u obzir Kyleovu ispriku i provest ćemo internu disciplinsku akciju u sljedećih nekoliko dana”, zaključak je priopćenja Manchester Cityja.

Komentiraj