NACIONAL OTKRIVA ključne detalje iskaza koji je odbjegli moćnik hrvatskog nogometa u Hercegovini dao USKOK-u kako bi pokušao olakšati nezavidnu poziciju aktualnog potpredsjednika Sabora Milijana Brkića uoči dovršetka istrage u aferi koja mjesecima trese državni vrh

Zdravko Mamić, odbjegli nekoć najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, prije nekoliko dana u Hercegovini je izveo završni manevar kako bi pokušao zaštititi Milijana Brkića u aferi SMS. Mamić je u BiH ispitan u kontekstu te afere, ali dosad u javnost nisu dospjeli detalji njegova iskaza. Nacional ekskluzivno otkriva da je Mamić u svom iskazu Brkića pokušao predstaviti kao žrtvu Franje Varge. Još koncem prošle godine Mamić je i javno slično govorio.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakLIGA PRVAKA PSG razmontirao United, Roma – Porto 2-1
Sljedeći članak“Floskule o EU temama dolaze s krajnje desnice i lijevog spektra”
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.