Trener Dinama Zoran Mamić najavio je sutrašnju uzvratnu utakmicu polufinala hrvatskog Kupa protiv Hajduka. Hrvatski prvak iz Splita je donio veliku prednost od 2:0, a utakmica u Maksimiru na rasporedu je u srijedu u 17:30 sati.

Mamić je najavio kako se njegova momčad, unatoč osjetnoj prednosti, neće opustiti. “Čeka nas drugo poluvrijeme, a naš cilj je potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice i proći u finale Kupa. Imamo super rezultat iz prve utakmice, ali treba to potvrditi još jednom na terenu”, kazao je Mamić na konferenciji za novinare.

Dinamov trener je naglasio kako u momčadi Hajduka ima nekoliko dobrih pojedinaca, poput Nikole Vlašića, Tina Svena Sušića i rana Tudora, koji jednim potezom suparničkim obranama mogu napraviti probleme. “Igraju dobro i kao momčad. Ipak, mene interesira kako će izgledati moja momčad jer kada smo mi dobri, uz respekt prema svima, onda odlučujemo kako će završiti utakmica”, objašnjava Mamić.

Dinamo će sutra na maksimirski travnjak istrčati bez Pavičića, Pivarića, Pjace i Goncala. Soudani se oporavio od ozljede, a momčadi se ponovno priključio i Junior Fernandes. “Igramo protiv Hajduka što je uvijek posebno samo za sebe, igra se za plasman u finale Kupa i ne vjerujem da ćemo se opustiti”, zaključio je Mamić.

Komentiraj