Slavko Midzor/PIXSELL

MAMIĆ UOČI SLAVENA Najteža utakmica u ovoj fazi

Trener Dinama Zoran Mamić u petak je održao konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice protiv Slaven Belupa (21 sat). Mamić je istaknuo kako je u ovoj fazi prvenstva, ovo najteža utakmica.

“Ne samo jer je Slaven trenutno dobar nego nakon stresnog perioda, utakmica Lige prvaka i plasmana u skupine koje su nas emotivno jako istrošile se neće biti jednostavno “prešaltati””, kazao je Mamić-

Kao i u većini susreta ove sezone, Mamić je i za subotu najavio neke promjene u momčadi. “Fizičko stanje nam nije problem jer je momčad spremna, ali psihički je nešto drugo. Rekao sam već, nemamo alternative jer da bi iduće godine bili tu gdje smo danas – moramo dobivati i biti prvaci”.

 

  • Bliži se posljednji dan prijelaznog roka, a Mamić ističe kako nikada nije bilo ovoliko konkretnih upita za igrače kao ove sezone. “Svima smo rekli “ne”, a mislim da će tako i ostati. Što se tiče posudbi, koga smo planirali smo posudili”. O eventualnom dolasku Šovšića u Dinamo, Mamić ut smiješak kaže: “Priča se…”

 

O transferu Soudanija, koji ‘odlazi svaki prijelazni rok’, Mamić kaže kako je sam igrač zatražio da ostane. “Stranci su došli kod nas zbog Lige prvaka i kada smo to ostvarili naravno da su sretni”, dodaje. Najviše bi želio, kaže, da mlade zvijezde poput Pjace i Ćorića ostanu što duže.

“Idemo uzeti za primjer Ćorića… On je fantastičan igrač i talent i ja bih volio da on ostane 10 godina u Dinamu, ali to nije realno i mi ga sigurno nećemo imati u njegovim najboljim godinama; kada će imati 25, 26 ili 27 godina. Pitanje je pustiti ga prije pa odmah razvijati Moru, Lovrena, Brekala ili tako nekoga tko dolazi ili još razvijati Ćorića… Ponuda? Mislim da ispod 15-20 milijuna ne dolazi u obzir”, kaže Mamić.

Komentiraj