HINA

MAMIĆ NA FACEBOOKU “Večeras sam ponosan na Rijeku, Hajduk i Osijek. Bravo, Hrvatska!”

Zdravko Mamić u četvrtak je preko svog Facebook profila, na kojem je u posljednje vrijeme sve aktivniji, čestitao hrvatskim klubovima Rijeci, Hajduku i Osijeku na upisanim pobjedama u pretkolima Lige prvaka, odnosno Europa lige.

Podsjetimo, Rijeka je u utorak pobijedila New Saints sa 2:0, Hajduk je jučer slavio protiv Levskog s 1:0, a Osijek je pobijedui Luzern sa 2:0.

“Večeras sam ponosan. Ponosan sam na Rijeku, Hajduk i Osijek. Čestitam im što su kao predstavnici “male” Hrvatske pobijedili predstavnike Bugarske, Švicarske i Walesa. Ponosan sam na sve nogometne djelatnike i Hrvatskog nogometnog saveza koji su svojim mukotrpnim radom omogućili napredak našeg nogometa velikim koracima na europskoj i svjetskoj pozornici – iako su svakog dana omalovažavani i osporavani.

Čestitam i Širokom Brijegu iz susjedne nam Bosne i Hercegovine na dosadašnjim ostvarenim rezultatima u kvalifikacijama za Europsku ligu. Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način – sportom i zajedništvom, neka im je sretno u daljnjem natjecanju. Bravo Hrvatska!”, napisao je Mamić.

Večeras sam ponosan. Ponosan sam na NK Rijeka, HNK Hajduk Split i NK Osijek. Čestitam im što su kao predstavnici "male"…

Posted by Zdravko Mamić on Thursday, July 13, 2017

Komentiraj