MAMIĆ: “Čuli smo mi neke pričice da možda nismo dobri kao prije”

Hrvatska rukometna reprezentacija u subotu je uvjerljivo slavila protiv Bjelorusije na Europskom prvenstvu. Druga je to pobjeda ‘Kauboja’ u isto toliko susreta.

“Stvarno je bilo prelijepo igrati. Želim se zahvaliti navijačima, tu je puno prijatelja i moje obitelji. Igrali smo kako smo se dogovorili i ispoštovali sve od prve minute. Sve smo zatvorili. To nas mora krasiti, jaka obrana i što više golova. Moram pohvaliti kako smo to proveli u djelo”, rekao je igrač utakmice, Igor Karačić.

Objasnio je da su Bjeloruse zaustavili s 5-1 obranom. “Samopouzdanje ekipe se diže, puno je utakmica ispred nas, za sada sam prezadovoljan kako napredujemo s obzirom na sve ozljede. Oprezno u sljedećoj utakmici, ali idemo 100% na pobjedu protiv Srbije”, najavio je.

Dmagoj Duvnjak također se zahvalio brojnoj publici na tribinama dvorane. “Bilo je nevjerojatno vidjeti dvoranu u kockicama, nevjerojatna atmosfera. Što se tiče utakmice, odigrali smo odlično, poveli 7:2 pa upali u crnu rupu. Onda smo opet odigrali kako smo se dogovorili, jaka obrana i kontre. Idemo dalje, preksutra nas čeka Srbija”, kazao je.

“Uvjerljiva pobjeda, nismo to očekivali, sigurno da je ovakva želja i igra put kojim trebamo ići na ovom turniru. Odigrali smo vrhunsku utakmicu u svakom segmentu. Imali smo malu crnu rupu kod 7:2, ali to je normalno, ne možemo igrati 60 minuta savršeno. Bili smo izuzetno motivirani, bio je užitak igrati pred ovim divnim ljudima, a i mladi igrači su dobili priliku”, poručio je Luka Cindrić.

Na kraju, Marko Mamić je kazao: “Čuli smo mi neke pričice da možda nismo dobri kao prije. Mi smo Hrvatska, uvijek smo mi u top 5 reprezentacija. Gledamo sebe, a i ne možemo odigrati loše pred ovakvom publikom”.

Komentiraj