MAMA ZAKLANE KRISTINE Vesna Krupljan “Komšići mi se smiju u lice”

Majka Kristine Krupljan koju je David Komšić ubio 22. veljače 2017. godine u Ulici Svetog Josipa Radnika 16 na zagrebačkoj Peščenici je ogorčena.

Naime, Vesna Krupljan ogorčena je ponašanjem i policije i Komšićevih.

“Oni se meni smiju u lice. Sutra ću im to sve reći na policiji. Smije mi se njegova sestra, majka, teta koja je počinila ubojstvo u Bosni. Što bih ja trebala šutjeti? Mene odmah zovu na razgovor u policiju, a njega su zvali tek 12 dana nakon Bukovačke kad je napao Kristinu”, rekla je Vesna Krupljan za Jutarnji list.

U utorak u 7.15 mora doći u policijsku postaju u Petrovoj ulici. Opisala je što se dogodilo prošli četvrtak ujutro u Konzumu na Vukovarskoj.

“Ja sam sjedila s majkom, Kristininom bakom na klupi, a ona, Davidova sestra, prolazila je s djetetom u kolicima i smijala mi se u lice. Bilo je to kraj mjenjačnice. Nije to bilo prvi put da mi se Komšići smiju u lice i nisam to mogla otrpjeti. Rekla sam joj: ‘Idi k monstrumu u Lepoglavu!’ i pljunula sam kraj nje. Ona je odmah zvala policiju. Mene je zvao inspektor iz postaje i rekao mi da moram u utorak u 7.15 sati doći na razgovor u policijsku postaju”, kazala je Vesna.

Davidova sestra Mateja javila se Jutarnjem listu i ispričala svoju verziju događaja u Konzumu i objasnila zašto je zvala policiju.

“Ja sam prolazila sa svojom sedmomjesečnom bebom u kolicima prema mjenjačnici, nisam ni obraćala pažnju na Vesnu Krupljan, a kamoli da bih joj se smijala. Međutim, ona je kad me ugledala krenula s vulgarnim psovkama i krenula za mnom, pljunula na mene i na moje dijete u kolicima i to je jedini razlog – zbog toga što sam bila s malim djetetom – zašto sam zvala policiju”, rekla je.

Komentiraj