MALI LOŠINJ: Dani žalosti zbog ubijene tinejdžerice, osumnjičen Branko Rafajac

Mali Lošinj je u šoku. Svi tuguju za ubijenom 16-godišnjakinjom. Iz Srednje škole Ambroza Haračića su potvrdili da je ubijena djevojka bila njihova učenica, piše Index.

“Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca”, kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze iz škole.

Na zgradi škole zastave su na pola koplja, a unutra su od lampiona napravili srce u i sredinu položili crvene ruže.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak rekla je da će organizirati dolazak kriznog tima u srednju školu, kako bi pomogli učenicima i učiteljima.

Zbog današnjeg tragičnog događaja Grad Mali Lošinj proglasio je subotu i nedjelju danima žalosti.

Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave te javnim ustanovama i trgovačkim društvima kojima je osnivač Grad Mali Lošinj. Na dane žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera na javnim mjestima.

Zbog ubojstva 16-godišnjakinje koju je ubo nožem nakon što je upao u kuću u kojoj su bile ona i njena majka uhićen je muškarac.

Riječ je o 41-godišnjem Branku Rafajcu (foto) koji se prije nešto manje od 10 godina iz Osijeka preselio u Mali Lošinj, piše Index.

Policija ga je privela i sumnjiče ga za počinjenje ovog kaznenog djela.

On je, sumnjaju istražitelji, s nožem u rukama upao u kuću u kojoj su bile majka i 16-godišnja kći. Prvo je naletio na majku L.T., na koju je nasrnuo nožem. Navodno je to učinio u potpuno rastrojenom stanju. Potom je ubio nesretnu tinejdžericu koja je pokušala obraniti majku.

Komentiraj